Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
creatimberTALES - spelt fox
9 EUR
Qty:db
creatimberTALES - spelt fox
Roll over image to zoom in

creatimberTALES - spelt fox

9 EUR
Qty:db
Availability: Előrendelhető
Barcode: 5999569380393
Shipping fee: 4 EUR
Expected delivery: May 30, 2024

varázspallóMesék kicsi figura organikus tönkölypelyvával és levendulával töltve

méret |  18 x 15 cm, 90 g

anyag | huzat és belső anyag 100% (magyar forrásból származó) pamut / töltet tönkölypelyva

tisztítás | a tönkölypárna nem mosható • a huzatok moshatóak • kézi és gépi mosás 40C° • gépi szárítás max. 60C° • nem fehéríthető • párnahuzat vasalható max. 110C° • a tönkölyt a huzatból kivéve, ha lehet, évente legalább egyszer a napon szellőztessük át, így a töltet jótékony hatása napenergiával újra felfrissül

A termék kizárólag hazai műhelyekben, többek között a Fény Felé Kincsesláda Műhelyben készült. Ezen termék megvásárlásával fogyatékkal élő és megváltozott munkaképességű emberek munkavállalását támogatod. www.fenyfele.hu

tervező: Kismarty-Lechner Zita, Kálmán Melinda

Description

varázspallóMESÉK

A játék közben fontos lelassulni és megpihenni is. Ez a gondolat, a mese varázsa és a magyar erdők inspirálták az új kiegészítőinket. Ezzel a kollekcióval, a varázspalló szellemiségével összecsengő lehetőséget álmodtunk meg nektek. Szeretnénk a közös játék mellett, a tartalmas, elcsendesedő pillanatokban is támogatni titeket. Ahogyan a pallóval zajló játék repíti ezerfelé a gyermeki fantáziát, úgy szeretnénk, ha a pallóban olvasva, vagy mesét hallgatva is átélhetnétek ugyanezen csodákat.

Pici kezekbe való kedvesség, melynek morzsolgatása nyugtató, közben pedig áramlik a tavaszi mező és a napfényes levendula illata. A tönkölypelyvával és levendulával töltött kis figurákat lehet nézegetni, ölelgetni, cipelni és gyűrögetni, játszani vagy akár aludni vele. Használhatjátok babzsákként, vagy nyugtató fájdalomcsillapítóként is. 

A tönkölypelyva sokáig őrzi a nap erejét, magas kovasav tartalmának köszönhetően számos gyógyhatást tulajdonítanak neki. Magas vitamin és ásványianyag tartalma a kötőszöveteken átjutva támogatja szervezetünk egyensúlyát. A bio tönkölypelyva vegyszermentes, nem tartalmaz allergén anyagokat és az atka sem telepszik meg benne. A párnák halk zizegése és a pelyva illata a természetet varázsolja a gyermekek kezébe.

Reviews

There are no reviews for this product.