Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
creatimber - original
66 EUR
Qty:db
Maximum volume of the order: 7!
creatimber - original
Roll over image to zoom in

creatimber - original

66 EUR
Qty:db
Maximum volume of the order: 7!
Availability: Raktáron
Barcode: 5999569380003
Shipping fee: 6 EUR
Expected delivery: July 24, 2024

varázspalló | egyensúlyozó hinta mely természetes egyszerűségével támogatja a szabad és kreatív játékot

méret | hosszúság: 87 cm, szélesség: 29 cm, magasság: 21 cm, súly: kb 3 kg

felület | a varázspalló védelméhez kizárólag gyermek- és környezetbarát vízbázisú lakkot használunk

anyag | fsc minősítésű európai erdőből kitermelt bükk fa

teherbírás | 250 kg

mit fejleszt | az egyensúly érzékelést, az önbizalmat és koncentrációt, a testtudat kialakulását, a figyelmet, a szem-láb koordinációs képességet, erősíti az izomzatot, segíti a térben való tájékozódást, fontos szerepe lehet a mozgás-beszéd integrálásában és a beszédritmus összerendezésének elősegítésében

Please select the accessory products you would like to add to the cart!

Description

Mi is tulajdonképpen a varázspalló?

Egyensúlyozó hinta, csúszda, pihenő fotel, híd, színpad, Noé bárkája…? Első látásra csak egy hajlított deszka, a gyermekek mégis kortól függetlenül megtalálják a benne rejlő, szinte végtelen lehetőségeket. A palló arra ösztönzi őket, hogy kész ötletek befogadása helyett saját maguk alkossanak, aktívak és kreatívak legyenek. A varázspalló egyszerre mozgatja a gyermekek fantáziáját és nyújt egy újfajta mozgásélményt. Fejleszti az egyensúlyérzéket, a testtudatosságot és a térben való tájékozódási képességet. egyszerű formájának és időtálló kialakításának köszönhetően kiváló fejlesztő jelentőséggel bír, ugyanakkor remek szórakozást nyújt minden játszani vágyó kisebb és nagyobb gyermek számára.

Kinek ajánljuk?

A varázspallót minden gyermek számára ajánljuk, de a nyugtalan, rossz alvó, megkésett mozgásfejlődésű, egyes enyhe fokban mozgássérült kisgyermekek, ügyetlen, mozgáskoordinációs problémával küzdő, túlmozgásos, magatartás- és figyelemkoncentrációs zavarok tüneteit mutató, autizmus spektrumzavarral élő gyermekek számára különösen javasolt.

Egyszerű formájának és időtálló kialakításának köszönhetően kiváló fejlesztő jelentőséggel bír, ugyanakkor remek szórakozást nyújt minden játszani vágyó kisebb és nagyobb gyermek számára.

Teherbírása és kialakítása lehetővé teszi, hogy felnőttek és idősek is használhassák fizikoterápiás eszközként.

Reviews

4.82
11 rating
9
2
0
0
0
20/11/2023 -
Szuper termék!
27/07/2023 -
Nagyon sokoldalúan kihasználható. Kislányunk csúszdázni szeret rajta a legjobban, kisfiunk pedig autózik rakjta.
20/07/2023 -
A kisfiam 2. születésnapjára kapta a pallót, azóta ő 6 éves lett és született 2 kis tesója is. Minden napos játék nálunk, szuper strapabíró. Ez az egyetlen játék, ami ilyen régóta használatban van, a többi kinövik, nem foglalkoznak vele. Minden gyerekes családnak csak ajánlani tudom!
08/07/2023 -
Nagyon szeretik a gyerekeim, abszolút egy egyszerű, de nagyszerű holmi. Sokféleképpen használható mozgásos-, fukció- és szerepjátékban egyaránt. Viszont sose tároljuk úgy, hogy összeér egy gumijátékkal, pl füleslabda, mert a lakk és a gumi összevesznek, és csúnya folt lesz mindkettőn.
07/07/2023 -
Két éve vásároltam Varázspallót a kisfiaimnak. A mai napig minden nap játszanak vele, és még mindig tudnak új használati módot kiötleni! Az egyik legjobb vásárlás volt a gyerekszobába!
06/07/2023 -
Kisfiam 2 éves születésnapjára kapta, és tökéletes választás volt. Nem telik el azóta úgy nap, hogy ne tornázna rajta vagy a játékautóit és motorjait ne tologatná át a tetején vagy alatta. Ez lett a gyerekszoba központi eleme.
06/07/2023 -
Nagyon szeretik a gyerekek a varázspallót, gyakran előkerül, hintáznak rajta, csúszdának használjuk, és az aitók is szuperül gurulnak rajta le :)
09/06/2023 -
A varázspallót mindhárom Unokánk használja a legnagyobb Benedek 8 éves, azóta gyönyörűen görkorcsolyázik, korcsolyázik, idén 6 nap alatt megtanult Ausztriában síelni, nagyon jó az egyensúlyérzéke, a középső kislány Tekla 5 éves és pillanatok alatt megtanult kétkerekű rolleren rollerezni és utána egyből kerékpározni. A legkisebb Éda 2,5 éves és mindent elles a nagyoktól remélhetőleg Ő is hamar megtanul kétkerekűn kerékpározni.
09/06/2023 -
A varázspallót megpillantva addig csak lustán kúszó unokám azonnal nekiindult és átevickélt rajta, aztán még boldogan ismételgette sokszor. Sokat lendített a mozgásán!
08/06/2023 -
A varázspallót két éves kislányomnak itthoni használatra vettem. A termék kidolgozása/anyaga kifogástalan, a szállítás megbízható és gyors volt. A játékok során a palló volt már híd, alagút, hinta, csúszda, még játékfogorvosi "szék" is. Nagyon szeretjük. Én is szeretem használni, jó ráülni, vagy csak úgy elnyújtózni rajta.
07/06/2023 -
Viszonteladótól vásároltam kislányom számára, aki nap mint nap előveszi csúszdának, hintának, de néha csak autókat gurít le rajta. A beleillő matraccal idillien képzeltem el, mint olvasós hintaágy, de végül tv-nézős fekvő alkalmatosság lett :D
Mögöttes szándékom pedig a saját használat volt, mert a mozgásfejlesztő foglalkozásaimra néha elcsenem a gyerekszobából :)