Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Blog bejegyzés 01

Blog bejegyzés 01
Csütörtökön keleten, északkeleten számíthatunk hosszabb napos időszakokra, máshol változóan, illetve erősen felhős lesz az ég, de számottevő csapadék nem valószínű, csupán egy-egy helyen fordulhat elő átmenetileg jelentéktelen zápor. Veszít erejéből a szél, már csak délkeleten lehetnek élénk északnyugati széllökések. Délen helyenként átmenetileg párássá válhat a levegő a reggeli órákra. Hajnalban +3 és -7, napközben 8 és 15 fok között alakul a hőmérséklet.

Pénteken változóan napos-felhős időre van kilátás, de egy-egy gyenge zápor csak elvétve északnyugaton fordulhat elő. Általában gyenge, mérsékelt marad a szél. Tovább enyhül az idő, a legmelegebb órákban 10-18 fokot mérhetünk.

Szombaton az élénk, helyenként erős déli-délnyugati szélben már 13-20 fok közé melegedhet a levegő. Majd délután északnyugat felől egy hidegfront érkezhet északnyugatira forduló széllel, záporokkal, néhol akár az ég is megdörrenhet.

Vasárnap az ország nagy részén gyakran lesz felhős az ég, de kisebb eső, zápor csak egy-egy helyen fordulhat elő a nap első felében. A kissé szeles időben 10-15 fokot mérhetünk. A jövő hét első napjai száraz időt hozhatnak. Többfelé élénk lehet a nyugatias szél. Újra melegszik az idő, hétfőn 14-21 fok közötti, kedden már az ország nagy részén 20 fok körüli maximumokra van kilátás.